elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
LOTERIA DE NADAL 2022

La Grossa de la Loteria de Nadal banya de milions a la Comunitat Valenciana

La Grossa de la Loteria de Nadal banya de milions a la Comunitat Valenciana
  • El número 5490 ha estat premiat amb el primer premi ha estat molt repartit a Alacant, València i Castelló

Ja tenim la Grossa de la Loteria de Nadal. El número 5490 ha estat premiat amb el primer premi del Sorteig Extraordinari de Nadal, dotat amb quatre milions d'uros a la sèrie.

Un primer premi que ha estat molt repartit a tot Espanya i que ha esquitxat a la Comunitat Valenciana. En concret, ha caigut a Torrevella i Xàbia a la província d'Alacant, a Tavernes de la Valldigna, Alaquàs, Manises, Alfafar, València ciutat, i a Castelló.

Així, a la província de Castelló, on feia més de deu anys que no tocava, el número premiat s'ha venut a El Corte Inglés de Castelló de la Plana. A la província d'Alacant ha caigut a Torrevella i Xàbia. En el primer cas ho ha repartit el Centre Comercial de Carrefour de Torrevella situat a la carretera de Crevillent; pel que fa a Xàbia, el primer premi ha estat venut a l'administració de Loterias Javea Jubama, al port de la localitat.

El primer premi cau a molts punts de la província de València

Pel que fa a la província de València, el número premiat amb el primer premi ha estat repartit a Tavernes de la Valldigna, a la Papereria Ferrando situada al passeig del País Valencià; a Alaquàs ha estat l'administració Castell d'Alaquàs situada a l'avinguda Blasco Ibáñez; a Manises -una de les localitats més agraciades en la història de la Loteria de Nadal- el número 5490 ha estat venut a l'administració número 3 ubicada al carrer Maestro Guillem, 5. A Alfafar, el número agraciat s'ha repartit a l'administració Albufera ubicada a la mateixa avinguda que porta el seu nom.

A la mateixa capital del Túria, el primer premi ha esquitxat el barri de Ruzafa, concretament l'administració número 76 ubicada al carrer San Valero.

Pujar