elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'inicien els programes d'ocupació juvenil a l'Ajuntament

S'inicien els programes d'ocupació juvenil a l'Ajuntament

    Avui s'incorporen cinc persones a l'Ajuntament contractats a partir dels programes d'ocupació juvenil, Ocupació Pública Juvenil (EMPUJU) i Ocupació Qualificada Juvenil (ENCUJU).

    Els dos programes estan pensats per a la incorporació al mercat laboral durant set meseso de joves menors de 30 anys que pertanguen al sistema de garantia juvenil. Enguany és la primera vegada que s'implanten en tots els ajuntaments.

    Els cinc tècnics qualificats contractats per a cada departament (Cultura, Igualtat, Informàtica, Personal, Contractació i Secretaria, i Alcaldia) varen ser rebuts divendres passats per l'alcalde accidental, Francesc Aràndiga, a l'Ajuntament.

    El regidor d'Ocupació, Voro Soler, afig que «els dos programes estan pensats per a potenciar la incorporació al món laboral dels joves. D'aquesta manera, s'aconsegueix que joves sense experiència laboral tinguen contacte amb empreses i, com en aquest cas, amb una administració local com és l'Ajuntament». A més, afirma que «és un programa innovador amb el qual està segur que s'aconseguiran resultats interessants de cara a la incorporació dels joves en el món laboral».

    Pujar