12 de novembre de 2019 12/11/19

El cap de setmana calfa els motors de les Festes 2017

El cap de setmana calfa els motors de les Festes 2017 - (foto 1)

  El dia 11 van començar els actes previs a les Festes de Godella 2017 a càrrec de la Penya Bafflexats en la Falla Cervantes-Sant Blai amb la festa "Tots a tres", on va destacar la bona companyia i la música ambiente. El dissabte els encarregats de calfar els motors van ser la Quadrilla Moltes Riures amb la festa en el carrer.

  Avui dilluns 14 comença la setmana gran de Godella amb el pregó des de la balconada de l'Ajuntament a les 19:30 hores. Abans, a les 19 hores en la plaça de l'Ermita del Salvador, totes les penyes, clavaries i comparses es concentraran per a acudir a l'Ajuntament acompanyats de la Banda del Casino Musical de Godella. A les 21 hores tindrà lloc la festa de la solidaritat en la plaça Enric Cullell i a les 23:30 hores la primera vetlada musical de la festes amb l'orquestra Bakara.

  El dimarts 15 se celebrarà l'esmorzar popular en la plaça Enric Cullell i a continuació el Combat di Vino. D'altra banda, a les 20 hores es commemorarà la missa a la verge de l'Asunción i a les 20:30 hores la processó des de l'església de Sant Bertomeu.

  El dimecres 16 des de les 17 hores tindrà lloc el parc aquàtic infantil. Per als més majors, també està prevista la "Tapa per l'aire" i el musical Broadway per a tancar el dia.

  El dijous 17 és un dels dies més esperats de les festes ja que se celebraran les tradicionals paelles populars i la gran festa musical a càrrec de la regidoria de Festes.

  El cap de setmana començarà amb la primera mascletà el divendres 18 seguida dels jocs populars organitzats per als més xicotets de Godella i el trasllat de Sant Antonio. A continuació, el sopar de la verge del Rosario i del Salvador donarà lloc a la vetlada musical de l'orquestra La Pato.

  El dissabte 19 i el diumenge 20 se celebraran actes com la jornada custom motera, la nit caribenya i les calderes de Sant Antonio, entre d'altres, que tancaran aquesta primera setmana festiva a Godella.

  ocultar
  El cap de setmana calfa els motors de les Festes 2017
  Pujar