elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sembra en Saó prepara dos noves edicions del curs ‘Hort Escolar Ecològic’ per a mestres i educadors

Sembra en Saó prepara dos noves edicions del curs ‘Hort Escolar Ecològic’ per a mestres i educadors
  MÉS FOTOS
  Sembra en Saó prepara dos noves edicions del curs ‘Hort Escolar Ecològic’ per a mestres i educadors - (foto 2)

  L'associació Sembra en Saó impartirà entre el 17 i el 20 de setembre dos noves edicions del seu curs 'Hort Escolar Ecològic', dirigit per a mestres i educadors de València i Godella. De manera addicional, el curs es repetirà entre el 24 i el 27 d'aquest mes per a personal d'altres municipis.

  Es tracta d'una formació orientada a mestres, professors, educadors i a qualsevol persona encarregada de la gestió d'un hort escolar o col·lectiu. El curs està impartit per professionals amb més de 12 anys d'experiència en el camp de l'educació ambiental i l'agricultura ecològica. El contingut serà principalment pràctic i es centrarà en els aspectes més útils i didàctics de la posada en marxa i la gestió d'este tipus d'horts. Les pràctiques es realitzaran al camp demostratiu que l'associació Sembra en Saó té a Godella, i la part teòrica tindrà lloc a l'antic escorxador.

  La primera edició, dirigida per a personal de València i Godella, està finançada per l'Ajuntament de València, amb la qual cosa la matrícula serà gratuïta. La inscripció es pot formalitzar a través de la web de la regidoria d'Educació. En el segon cas, la matrícula tindrà un cost de 80€ i la inscripció s'haurà de realitzar a través de la web de Sembra en Saó, on també trobareu més informació sobre esta iniciativa.

  Pujar