elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanchis visita l’associació Dinamo per conèixer el seu nou recurs de Godella

Sanchis visita l’associació Dinamo per conèixer el seu nou recurs de Godella
  MÉS FOTOS
  Sanchis visita l’associació Dinamo per conèixer el seu nou recurs de Godella - (foto 2)
  Sanchis visita l’associació Dinamo per conèixer el seu nou recurs de Godella - (foto 3)
  Sanchis visita l’associació Dinamo per conèixer el seu nou recurs de Godella - (foto 4)
  Sanchis visita l’associació Dinamo per conèixer el seu nou recurs de Godella - (foto 5)
  Sanchis visita l’associació Dinamo per conèixer el seu nou recurs de Godella - (foto 6)
  Sanchis visita l’associació Dinamo per conèixer el seu nou recurs de Godella - (foto 7)

  L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, va visitar, junt amb la treballadora social i l’AEDL de l’Ajuntament, l’associació Dinamo, que recentment s’ha instal·lat al nostre municipi amb el seu projecte Agrodinamo.

  Després de l’experiència de 6 anys en Burjassot i 4 en l’horta de Godella, des de l’associació han decidit obrir en aquest 2018 un nou recurs a Godella, que compta amb 24 places autoritzades per la conselleria d’Educació per a xics i xiques de 16 a 21 anys en situació de risc, immigrants en processos de regularització, joves que deixaren l’escola i volen traure’s el graduat, menors vinculats a la xarxa de protecció o joves que estiguen complint o vagen a complir alguna mesura judicial.

  Des del consistori s’ha realitzat aquesta primera presa de contacte per establir sinèrgies i oferir les ferramentes necessàries. Per exemple, des del àrea de Serveis Socials es derivaran a l’associació aquells xics i xiques amb problemes greus d’absentisme escolar o en perill d’exclusió social, i des de l’àrea d’Ocupació es posarà al seu abast tot un ventall d’opcions per afavorir la transició cap a la vida laboral.

  El recurs Agrodinamo, d’emancipació i autonomia per a joves, té com a activitat principal el treball productiu per al cultiu d’hortalisses ecològiques i la seua venda. Aquesta tasca suposa un marc idoni per a l’acció educativa, com un espai d’economia real que dóna sentit als itineraris d’inserció, possibilitat tant una experiència pre-laboral com un augment real d’empleabilitat i, per tant, de les oportunitats d’integració en el món laboral.

  De forma paral·lela, l’associació Dinamo ofereix en Burjassot un espai per a mares menors d’edat i els seus bebès. Aquest recurs te com a objectiu proporcionar a aquestes xiques un espai d’atenció i protecció, en el que es treballen els processos formatius, d’integració laboral i d’emancipació a llarg termini.

   

   

   

  Pujar