elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es retiren els pins caiguts sobre el col·legi Cumbres de Campolivar

Es retiren els pins caiguts sobre el col·legi Cumbres de Campolivar
  MÉS FOTOS
  Es retiren els pins caiguts sobre el col·legi Cumbres de Campolivar - (foto 2)
  Es retiren els pins caiguts sobre el col·legi Cumbres de Campolivar - (foto 3)
  Es retiren els pins caiguts sobre el col·legi Cumbres de Campolivar - (foto 4)
  Es retiren els pins caiguts sobre el col·legi Cumbres de Campolivar - (foto 5)

  Este matí, un equip d’operaris d’Urbaser -l’empresa concessionària per l’Ajuntament de Godella del servei de neteja i manteniment del municipi- ha retirat els pins caiguts sobre el col·legi Cumbres, ubicat en l’avinguda d’Ametllers  de Campolivar, i tancat des de l’any 2011.

  Es tractava d’una operació delicada, doncs els pins -que van caure el darrer 20 d’abril durant l’episodi de vents i pluges- es trobaven en una posició d’equilibri sobre uns cables de Telefònica. Estos cables estaven tan tensos que resultava perillós llevar les branques caigudes, doncs existia el risc, d’en fer-ho, els cables isqueren rebotats per la pròpia tensió.

  En el moment es va produir la incidència, l’Ajuntament de Godella es va posar en contacte amb Telefònica per tal que destensaren els cables i es poguera treballar en condicions òptimes de seguretat. Després d’uns vint dies d’espera, l’empresa de telefonia va contestar que, tot i que els cables eren de la seua propietat, no realitzarien eixe treball, i havia de ser l’Ajuntament de Godella qui ho resolguera amb els seus propis mitjans.

  Finalment, el consistori va buscar una empresa externa, que s’ha encarregat de revisar la instal·lació i assegurar els cables per tal que, este mateix matí, els operaris de jardineria pogueren retirar els pins sense risc.

  Es tracta, per tant, d’un tema que, tot i que va eixir en premsa recentment, l’Ajuntament de Godella porta treballant en ell des del mateix moment en que es va produir la caiguda dels arbres, i que finalment hui s’ha pogut resoldre.

  Pujar