elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La piscina d'estiu de Godella obri les seues portes el pròxim 25 de juny

La piscina d'estiu de Godella obri les seues portes el pròxim 25 de juny
  MÉS FOTOS
  La piscina d'estiu de Godella obri les seues portes el pròxim 25 de juny - (foto 2)

  La piscina d'estiu de Godella iniciarà la seua activitat el divendres, 25 de juny, respectant les restriccions i mesures de seguretat i salut marcades per la Generalitat Valenciana en la seua última resolució amb la finalitat de garantir la salut de totes les persones usuàries contra la COVID-19. La instal·lació romandrà oberta fins al 15 de setembre.

  L'horari de la instal·lació municipal serà de dilluns a diumenge, de 10.30 a 14.30 hores i de 15.30 a 19.30 hores, amb aforament reduït per a continuar combatent la pandèmia que ens afecta des de fa més d'un any. La piscina estarà tancada tots els dilluns en el torn de matins per a realitzar labors de manteniment.

  La principal novetat d'esta temporada és que els usuaris i les usuàries de la piscina municipal adquiriran les seues entrades i bons i podran realitzar les seues reserves amb cita prèvia a la instal·lació a través de la web municipal, www.godella.es (cita prèvia web) amb la finalitat d'evitar aglomeracions i desplaçaments innecessaris.

  Els preus de la piscina de l'entrada individual per torn (matí o vesprada) són de 3 euros per a majors de 16 anys, i de 2 euros per a les persones menors de 16 anys. Els xiquets menors de tres anys entraran gratis.

  A partir de les 14:00h del 21 de juny i fins al 23 de juny a les 14:00h, les persones empadronades a Godella podran adquirir els bons de manera telemàtica a través de la pàgina web de l'Ajuntament, mentre que a partir del 28 de juny podran fer la compra de bons les persones d'altres poblacions.

  Estos bons seran limitats i només es podrà comprar un bo per DNI. El bo és intransferible i el titular del mateix deu sempre acudir a la instal·lació amb les reserves realitzades. El cost del bo de 20 banys serà de 30€, mentre que el de 40 banys serà de 40€.

  Es podrà fer la reserva amb els bons i la venda anticipada d'entrades a partir del 24 de juny a través de la cita prèvia www.godella.es (cita prèvia web).

  Per a garantir el compliment de les mesures d'higiene, es desinfectarà cada matí la instal·lació abans d'obrir les portes al públic i al migdia, de 14.30 a 15.30 hores. El gel hidroalcohòlic en l'entrada per a la desinfecció de mans i la presa de temperatura seran altres mesures que es realitzaran a les persones usuàries.

  D'altra banda, l'ús de macaretes és obligatori en els desplaçaments per la instal·lació, vestuaris i banys. Només es podrà retirar la mascareta en les zones de platja mentre es puga guardar la distància de 1’5m, en les piscina i les dutxes.

  Enguany s'oferirà l'activitat d’Aquagym en l'horari de 19:45h a 20:30h en dos grups de dilluns i dimecres, i dimarts i dijous. Les inscripcions seran a partir del 25 de juny en les oficines del poliesportiu de Godella.

  El Regidor d'Esports, Fernando Oliveros, s'ha mostrat molt satisfet davant la imminent obertura de la instal·lació: "A Godella prevalem la seguretat de tots els nostres veïns davant la pandèmia provocada per la COVID-19 i que ens està afectant en tots els àmbits de la nostra vida. Per este motiu, s'ha retardat l'obertura de la piscina d'estiu ja que volíem que ens garantiren que es podien complir totes i cadascuna dels normes i requisits que ens marquen les autoritats sanitàries".

  "Encara així, és imprescindible ser molt prudents, que respectem les normes i mesures de seguretat, i que totes les persones que desitgen acudir a donar-se un bany, es lligen i respecten la normativa", ha conclòs l'edil, que ha recordat la importància de continuar lluitant contra la COVID-19.

  Pujar