elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola de Pasqua de Godella, inaugurada amb la il·lusió dels xiquets

L'Escola de Pasqua de Godella, inaugurada amb la il·lusió dels xiquets
  MÉS FOTOS
  L'Escola de Pasqua de Godella, inaugurada amb la il·lusió dels xiquets - (foto 2)
  L'Escola de Pasqua de Godella, inaugurada amb la il·lusió dels xiquets - (foto 3)

  En el matí de hui s'ha inaugurat l'Escola de Pasqua de Godella, organitzada per la Regidoria d'Infància i Joventut dirigida per Tatiana Prades, i en la qual participen un total de 60 xiquetes i xiquets de la localitat de l'Horta Nord.

  L'activitat, que s'està desenvolupant en el Barranquet, es prolongarà fins el divendres, 9 d'abril. Durant estos dies, les xicotetes i xicotets de Godella gaudiran de multitud d'activitats en un ambient familiar durant les vacances escolars.

  Tallers, activitats, festes… Les persones monitores de l'Escola de Pasqua han preparat un gran nombre d'accions perquè els escolars es divertisquen al costat de companys d'edats compreses entre 3 i 12 anys.

  Durant la celebració de l'Escola de Pasqua, com no podia ser d'una altra forma, s'estan complint amb tots els protocols per a garantir la salut de totes les persones assistents durant la pandèmia provocada per la COVID-19.

  Tatiana Prades, regidora d'Infància i Joventut, ha destacat que des de l'Escola de Pasqua volem “posar en valor la diversitat, el respecte a la multiculturalitat i l’estima per les tradicions que ens diferencien amb les xiquetes i xiquets de la resta del món”.

  “Desitgem enviar un missatge per a despertar consciències des del joc. És molt bonic conéixer i reconéixer la nostra pròpia identitat”, ha conclòs la regidora.

  Pujar