elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'àvia dels menors assassinats a Godella va interposar una denúncia hores abans de l'ocorregut

L'àvia dels menors assassinats a Godella va interposar una denúncia hores abans de l'ocorregut

  L'àvia dels xiquets assassinats a Godella el passat 13 de març va mostrar la seua preocupació per la situació en la qual vivien els seus néts poques hores abans que aquests perderen la vida. Segons han informat fonts judicials, la mare de la presumpta assassina va acudir al Jutjat de Guàrdia de València el dimecres a la vesprada i li va traslladar al magistrat els seus temors per la situació dels xiquets.

  Després de la denúncia el jutge va remetre aqueixa mateixa vesprada a la comissaria del Cos Nacional de Policia Burjassot-Godella el contingut de la mateixa amb l'objectiu que “es prenguen les mesures oportunes en relació la situació dels menors”.

  La denúncia formulada el 13 de març per l'àvia de les víctimes ha recaigut en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 de Paterna, que instrueix un sumari declarat secret per dos delictes d'assassinat i manté a la presó provisional als pares dels xiquets.

  Cal recordar que la Guàrdia Civil va trobar els cossos dels menors morts i enterrats després que la mare – que es trobava prestant declaració davant la Policia – portara als agents fins al lloc on es trobaven.

  La troballa arribava després d'una llarga jornada de treball per part de les autoritats, els qui havien desplegat un dispositiu de cerca de 110 agents que rastrejaven la zona de Godella, Rocafort i Montcada amb l'esperança de trobar als dos germans sans i estalvis.

   

   

  Pujar