elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Godella entrega de manera mensual cistelles agroecològiques per a les persones que més el necessiten

L'Ajuntament de Godella entrega de manera mensual cistelles agroecològiques per a les persones que més el necessiten
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Godella entrega de manera mensual cistelles agroecològiques per a les persones que més el necessiten - (foto 2)

  L'Ajuntament de Godella, a través de la col·laboració entre les regidories d'Agricultura i Serveis Socials, ja té preparat un nou lliurament de les cistelles agroecològiques que s'entreguen a les persones i famílies que més ho necessiten.

  Les persones que ho consideren oportú poden sol·licitar esta ajuda alimentària en l'àrea de Serveis Socials en Villa Teresita o en el telèfon 963 64 11 52.

  Estes cistelles, que sorgeixen de la col·laboració del Consistori amb les entitats locals, permeten a les famílies més necessitades gaudir de productes frescos de l'horta de Godella. D'esta manera, es fomenta l'alimentació sana i sostenible per a tota la població, ja que les persones vulnerables són les que menys recursos disposen per a accedir a esta alimentació.

  L'Associació Agrodinamo, L’Associació L’Agret i l’Associació Camí de l'Horta són els responsables dels diferents productes que mensualment arriben a les llars de les famílies que ho han sol·licitat en l'àrea de Servei Socials.

  Pujar