elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Godella entrega els guardons als creadors de les obres premiades en el Concurs de Microrelats

L'Ajuntament de Godella entrega els guardons als creadors de les obres premiades en el Concurs de Microrelats
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Godella entrega els guardons als creadors de les obres premiades en el Concurs de Microrelats - (foto 2)

  L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Biblioteca i Promoció del Valencià, ha entregat els guardons a les persones creadores de les obres premiades en una nova edició del Concurs de Microrelats.

  Tatiana Prades, regidora de Biblioteca i Promoció del Valencià, va ser la responsable d'entregar els premis el divendres passat en un acte al qual van acudir gran part dels creadors de les obres que apareixen en el llibre editat per al seu record.

  De fet, al lliurament de premis van vindre autors de Logronyo, Màlaga o altres localitzacions del territori espanyol, ja que no van voler perdre's la cita en la qual es reconeixia el seu excel·lent treball.

  Durant el lliurament de premis, els autors van llegir els seus relats que van portar als assistents a introduir-se en històries d'allò més variades.

  “Canto de cuna” d'Inés Ruiz-Alejos, en la categoria de llengua castellana, i “Mor digna” d'Antonio Honrubia, en valencià, van ser els mereixedors del primer premi convocat per la regidoria de Biblioteca i Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Godella.

  Així mateix, també es van atorgar cinc accèssits als relats “El soñador de números”, de Joaquín Correa Barco, “Matemáticas”, d’Alberto Jesús Vargas Yáñez, “Pesos y vacíos”, de M. Elena Bethencourt Rodríguez, “Saco de boxear”, de Maximiliano Jarque Blasco, i “Soc de la mar”, de Pablo Tormo Sales.

  Pujar