elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Godella compra una trituradora de residus vegetals i li la cedeix a l’associació La Coscollosa

L’Ajuntament de Godella compra una trituradora de residus vegetals i li la cedeix a l’associació La Coscollosa
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament de Godella compra una trituradora de residus vegetals i li la cedeix a l’associació La Coscollosa - (foto 2)
  L’Ajuntament de Godella compra una trituradora de residus vegetals i li la cedeix a l’associació La Coscollosa - (foto 3)

  L’Ajuntament de Godella ha adquirit una màquina trituradora de residus vegetals, que ha cedit a l’associació La Coscollosa, que gestiona els horts municipals. Esta màquina tritura les restes vegetals i les converteix en compost orgànic, que pot ser retornat a la terra com abonament natural. D’esta manera es pretén evitar que estos residus siguen abocats als contenidors normals de fem.

  La màquina Viking GE 250 ha costat 500 € i ha estat adquirida en l’empresa Sánchez Soriano Requenario, de Paterna. Les persones que gestionen els horts municipals la podran utilitzar i s’encarregaran del seu manteniment.

  Els horts municipals de La Coscollosa és una iniciativa de l’Ajuntament de Godella que té com a objectius promocionar i difondre l’agricultura com a ferramenta de coneixement i respecte del medi local i global, posar en valor el saber de l’agricultura tradicional i l’agricultura ecològica, promocionar els valors i les pràctiques que afavorisquen el contacte, l’intercanvi i la convivència intergeneracional, i apropar al veïnat de Godella la possibilitat de conrear els seus propis aliments i mantindre l’ús agrícola tradicional als terrenys de l’horta que envolta el municipi.

  Pujar