elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un informàtic i un tècnic agent de foment d'iniciatives comercials s'incorporen a l'Ajuntament de Godella

Un informàtic i un tècnic agent de foment d'iniciatives comercials s'incorporen a l'Ajuntament de Godella

  Un informàtic i un tècnic agent de foment d'iniciatives comercials s'han incorporat a l'Ajuntament de Godella gràcies al Pla d'Ocupació EMPUJU, el programa de subvencions destinat a la contractació de persones joves per entitats locals de la Generalitat Valenciana.

  Els dos professionals, menors de 30 anys, van començar a finals de desembre de 2020 i romandran en la plantilla municipal durant un any per a ajudar en les àrees corresponents.

  L'informàtic se sumarà al departament d'informàtica del Consistori, mentre que el tècnic agent de foment d'iniciatives comercials reforçarà les àrees de comerç i turisme per a dinamitzar, més si cap, tant el comerç de Godella com les activitats que es desenvolupen des de Turisme.

  Teresa Bueso, regidora de Promoció Econòmica, ha destacat que estes incorporacions serviran “per a comptar amb més recursos que dinamitzen les àrees en les quals treballaran durant un any”.

  “A més, el programa EMPUJU és una gran eina per a fomentar l'ocupació entre els menors de 30 anys i començar en el món laboral després de la seua etapa de formació”, ha afegit la regidora.

   

  Pujar