elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El grup de correponsals de Godella proposen projectes a l'equip de govern durant una assemblea a l'Ajuntament

El grup de correponsals de Godella proposen projectes a l'equip de govern durant una assemblea a l'Ajuntament
  MÉS FOTOS
  El grup de correponsals de Godella proposen projectes a l'equip de govern durant una assemblea a l'Ajuntament - (foto 2)

  El grup de corresponsals de Godella, format per joves dels diferents centres escolars de Godella, han participat en una nova jornada de l'assemblea de corresponsals on han proposat diferents idees i projectes per a dur a terme en el municipi.

  Els escolars, de fins a 16 anys, han explicat en el saló de plens diferents iniciatives que creuen necessàries i que han sigut molt ben rebudes per l'equip de govern de l'Ajuntament de Godella.

  De fet, Tatiana Prades, regidora de Joventut i Infància, ha explicat que les propostes són “molt interessants perquè puguen desenvolupar-se a Godella”. “Ha sigut molt enriquidor conversar amb les xiques i xics que formen este grup per a treballar en el present però també en el futur, ja que són el futur del nostre poble”, ha agregat la regidora.

  “A partir de les reflexions que ens han fet valorarem tot el que podem fer des de l'Ajuntament, encara que ja avancem que la major part de les seues propostes les posarem en marxa en breu”, ha acabat Prades.

  El grup de corresponsals està treballant de manera coordinada i estreta amb la regidoria de Joventut i Infància per a exposar propostes de millora i suggeriments de serveis que encara no estan disponibles en el municipi.

  Pujar