elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Godella se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

  La localitat de Godella se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebrarà del 19 al 27 de novembre. Esdeveniments, exposicions, visites guiades o tallers són algunes de les activitats previstes per l'Ajuntament de Godella per a conscienciar a la ciutadania.

  “L’altra lluita contra el canvi climàtic” és el nom de l'exposició gratuïta que es podrà visita en el Centre Cultural Xicaranda del 17 al 30 de novembre. L’Observatori en Ruta, pertanyent a la Fundació València Clima i Energia de la Diputació de València, cedeix esta mostra per a la conscienciació de la ciutadania godellenca.

  Els pròxims 19 i 25 de novembre s'instal·larà un estand informatiu anomenat “Cada cosa al seu lloc” en el mercat de Venda Directa en la Plaça de l'Ermita i en el mercat municipal, respectivament.

  D'altra banda, educadors ambientals realitzaran una ruta guiada per l'exposició per a sensibilitzar als estudiants inscrits. Esta activitat es realitzarà els dies 21 i 30 de novembre de 8 a 14 hores.

  Els dies 23 i 24 de novembre serà la plaça de l'Església el lloc on es concentrarà l'activitat per a escolars, ja que s'instal·laran els tallers “Jugue i aprenc a circular” i “Les teues decisions compten” perquè els alumnes dels col·legis del municipi coneguen més sobre la prevenció de residus en un ambient acollidor i pensat per a ells.

  Finalment, la visita a Les Pedreres de Godella, de la mà de Pedro Fernández Gálvez Gonzalo, posarà el fermall final a les activitats. La inscripció per a participar en l'activitat es realitzarà a través del correu electrònic godella2030@godella.es de manera anticipada.

  Pujar