elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella se suma a la campanya #AlimentaciónEsSalud de la Xarxa de Ciutats per l'Agroecologia

Godella se suma a la campanya #AlimentaciónEsSalud de la Xarxa de Ciutats per l'Agroecologia

  La localitat de Godella s'ha sumat a la campanya #AlimentaciónEsSalud, promoguda per la Xarxa de Ciutats per l'Agroecologia, que busca establir recomanacions nutricionals i alimentàries que arriben al públic general.

  Entre altres objectius, s'informarà sobre dietes adequades i la manera d'accedir a aliments més saludables i sostenibles, procedents de sistemes agroalimentaris de base agroecològica.

  També es buscarà ajudar a reconéixer la relació entre alimentació i protecció de la naturalesa, el canvi climàtic o la COVID-19, entre altres. Així mateix, l'acció promoguda per Godella pretén sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de l'alimentació en la salut de les persones i el planeta.

  I, finalment, es promourà hàbits alimentaris sans i sostenibles i millorar la salut i la relació amb el medi ambient.

  L'alcaldessa Eva Sanchis ha explicat la importància d'esta campanya anomenada #AlimentaciónEsSalud perquè “ajudarà a conscienciar a les persones sobre la importància de l'alimentació i nutrició” en este moment complicat que estem vivint.

  “La crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha demostrat la rellevància d'una alimentació saludable i sostenible en la lluita contra la malaltia per a evitar que diversos factors interactuen de manera que causen un mal major”, ha afegit Sanchis.

  Pujar