elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella es reuneix amb el secretari autonòmic d'habitatge per a assessorar-se en la construcció de 54 habitatges socials en el sector 31-32

Godella es reuneix amb el secretari autonòmic d'habitatge per a assessorar-se en la construcció de 54 habitatges socials en el sector 31-32

  L'Ajuntament de Godella es va reunir ahir amb el secretari autonòmic d'habitatge, Alejandro Aguilar, amb l'objectiu d'assessorar-se respecte a la creació i construcció de 54 habitatges socials en el sector 31-32.

  Teresa Bueso, alcaldessa de Godella, i els regidors Tatiana Prades, Carles Duran i Fernando Oliveros van acudir a la cita per a traslladar diferents qüestions i rebre informació sobre la col·laboració que el Consistori pot rebre de la Generalitat.

  Durant la cita, el responsable d'habitatge ha explicat que l'Ajuntament pot cedir el sòl a la Generalitat perquè es faça responsable de la construcció de les llars socials. Quan es produeix esta col·laboració, tots els habitatges han d'oferir-se en règim de lloguer a la ciutadania.

  Així, durant set anys l'inquilí pot viure en esta llar mentre que continua creixent per a, una vegada passats els set anys, seguir el seu projecte de vida en un altre habitatge.

  A més d'explorar les possibilitats per a la construcció dels 54 habitatges socials en el sector 31-32, el Consistori també ha detallat al secretari autonòmic sobre el parc d'habitatges públics en el qual la Generalitat també pot prestar la seua ajuda en la gestió perquè té una experiència molt més dilatada.

   

   

  Pujar