elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella recorda a la ciutadania la importància de respectar l’Horta durant els passejos i l’exercici físic

Godella recorda a la ciutadania la importància de respectar l’Horta durant els passejos i l’exercici físic
  MÉS FOTOS
  Godella recorda a la ciutadania la importància de respectar l’Horta durant els passejos i l’exercici físic - (foto 2)

  L'Ajuntament de Godella, a través de la Regidoria d'Agricultura, ha iniciat una campanya de conscienciació per a recordar a la ciutadania la importància de respectar l'horta del terme municipal durant l'activitat física o els passejos per a facilitar el treball de les persones agricultores.

  L'àrea dirigida per Eva Sanchis ha instal·lat uns rètols en l'horta per a fomentar el respecte i cura de les persones que accedeixen a este lloc, patrimoni de la localitat de Godella i d'altres municipis pròxims, i al treball de les persones agricultores que, diariament, s'esforcen en els seus camps.

  Els vianants i esportistes han de recordar que és una obligació de tots el protegir l'horta en la qual els vehicles agrícoles tenen preferència pel seu treball. En esta línia, la campanya recorda que l'agricultura és fonamental i imprescindible per a viure, així com l'agroecologia que proporciona una alimentació saludable, ocupació local i cura del nostre entorn.

  D'altra banda, la Regidoria d'Agricultura també posa l'accent en totes les accions que estan prohibides. Entre altres, és important saber que no es pot passejar per fora dels camins i sendes, entrar als camps o collir de les hortes privades. Tampoc està permés deixar residus de qualsevol tipus i és obligatori portar als animals lligats i recollir els seus excrements.

  Pujar