elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella es prepara per a celebrar la Setmana de les Persones Majors amb multitud d'activitats d'oci i esplai

  • Les activitats es desenvoluparan del 27 de setembre al 2 d'octubre

L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha dissenyat una completa Setmana de les Persones Majors, que se celebrarà del 27 de setembre al 2 d'octubre, amb multitud d'activitats d'oci i esplai per al delit de totes les persones participants.

El dilluns, 27 de setembre, començaran les activitats amb un passeig. Des de les 9.30 hores el grup partirà des del camp de futbol de Godella amb destinació al Parc de Senabre. Abans del començament de la ruta, l'organització de les jornades repartirà les samarretes commemoratives de l'edició d'enguany a les persones assistents.

Finalment, el divendres, 2 d'octubre, se celebrarà un espectacle en el Teatre Capitolio a càrrec de la humorista valenciana Carol Tomás titulat “Pensat i fet”, que servirà per a clausurar la Setmana de les Persones Majors. Les entrades per a l'esdeveniment, que començarà a les 19 hores en el Capitolio, es podran aconseguir en el local dels jubilats el dimecres, de 17 a 19 hores, i el divendres, de 9 a 11 hores.

Carmen Arnal, regidora de Serveis Socials, ha destacat la implicació de totes les persones per a celebrar la Setmana de les Persones Majors: “Volem agrair el suport que hem rebut perquè estes jornades siguen un èxit de participació. Després de tants mesos de crisi sanitària mereixem que esta Setmana servisca perquè totes i tots gaudisquen d'uns dies de diversió”.

“Estem convençuts que tots els esdeveniments que hem programat seran del gust de les nostres persones majors. Gaudirem junts d'una setmana i d'unes activitats pensades per a les persones majors de Godella”, ha conclòs la regidora.

Pujar