elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella plantarà 200 exemplars d'arbres amb motiu del Dia de l'Arbre

Godella plantarà 200 exemplars d'arbres amb motiu del Dia de l'Arbre

  La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Godella celebrarà el Dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana els dies 6 i 7 de març, que ha sigut posposat pel temporal del mes passat, amb diferents activitats en diversos dies, plantant al voltant de 200 exemplars d'arbres i arbustos.

  El parc de la Devesa obrirà les seues portes el dia 7 de març per a acollir els dos torns de plantació previstos, dividits en dos grups de vint persones que entraran de 10 a 11.30 hores, i de 12 a 13.30 hores.

  La inscripció es realitzarà a través dels mails agricultura@godella.es i mediambient@godella.es.

  En total, es plantaran uns 200 exemplars d'espècies pròpies de les deveses mediterrànies i boscos mediterranis com el llentiscle, el xiprer o el pi pinyer.

  La regidora de Medi Ambient, Natalia Garrido, ha explicat que aquestes accions són necessàries per a millorar el nostre entorn. “El Dia de l'Arbre ens recorda la importància de protegir els nostres boscos i els arbres. Amb aquesta iniciativa, els veïns i veïnes de Godella contribueixen a mantindre i recuperar les espècies singulars i els ecosistemes específics del nostre poble”. “A més ajudem a millorar la qualitat ambiental i crear espais més agradables als nostres carrers i pobles”, afig Garrido.

  Pujar