6 de juny de 2020 6/6/20

Godella plantarà 200 exemplars d'arbres amb motiu del Dia de l'Arbre

Godella plantarà 200 exemplars d'arbres amb motiu del Dia de l'Arbre - (foto 1)

  La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Godella celebrarà el Dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana els dies 6 i 7 de març, que ha sigut posposat pel temporal del mes passat, amb diferents activitats en diversos dies, plantant al voltant de 200 exemplars d'arbres i arbustos.

  El parc de la Devesa obrirà les seues portes el dia 7 de març per a acollir els dos torns de plantació previstos, dividits en dos grups de vint persones que entraran de 10 a 11.30 hores, i de 12 a 13.30 hores.

  La inscripció es realitzarà a través dels mails agricultura@godella.es i mediambient@godella.es.

  En total, es plantaran uns 200 exemplars d'espècies pròpies de les deveses mediterrànies i boscos mediterranis com el llentiscle, el xiprer o el pi pinyer.

  La regidora de Medi Ambient, Natalia Garrido, ha explicat que aquestes accions són necessàries per a millorar el nostre entorn. “El Dia de l'Arbre ens recorda la importància de protegir els nostres boscos i els arbres. Amb aquesta iniciativa, els veïns i veïnes de Godella contribueixen a mantindre i recuperar les espècies singulars i els ecosistemes específics del nostre poble”. “A més ajudem a millorar la qualitat ambiental i crear espais més agradables als nostres carrers i pobles”, afig Garrido.

  Pujar