elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella mostra el seu compromís per a erradicar la violència de gènere amb un mes replet d'activitats

Godella mostra el seu compromís per a erradicar la violència de gènere amb un mes replet d'activitats

  L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria d'Igualtat, ha planificat un mes replet d'activitats que ajuden a crear consciència i erradicar definitivament de la societat la violència de gènere.

  D'esta manera, la regidoria dirigida per l'alcaldessa Teresa Bueso ha planificat diferents esdeveniments, tallers, cursos i activitats que reforçaran la lluita contra la violència de gènere, una xacra que encara existeix en la societat actual.

  Hui, 14 de novembre, es presentaran totes les activitats organitzades al voltant del 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, a partir de les 19 hores en Villa Eugènia. A més, es presentarà el llibre “Fisuras en el firmamento”, d'Álvaro Álvarez.

  Mentrestant, el 18 de novembre, de 10 a 12 hores, hi haurà una taula de sensibilització en el mercat en el qual col·labora l'Associació de Dones Tyrius. El mateix divendres es representarà l'obra de teatre titulada “Eros Mites de l'amor romàntic” en el Teatre Capitolio a les 19 hores.

  Un dia més tard, el 19 de novembre, començarà el curs de defensa personal per a dones en el qual col·labora activament la Policia Local de Godella. La formació s'impartirà en el gimnàs del CEIP Cervantes i es desenvoluparà tots els dissabtes -fins al 10 de desembre- en horari de 10 a 13 hores.

  L'Associació A Cada Lluna, també el 19 de novembre, realitzarà una activitat consistent a pintar pancartes per a balcons anomenada “Masha per tu i per totes” a les 12 hores en la Plaça de l'Ermita.

  En la programació també està previst un passeig per l'horta el pròxim 23 de novembre a les 10 hores. La regidoria d'Igualtat, amb la col·laboració de les Mestresses de casa Tyrius, organitza esta activitat que partirà des del local de l'Associació de Mestresses de casa, situat al carrer Major.

  D'altra banda, el 24 de novembre tindrà lloc una xarrada informativa sobre serveis i atenció a dones, així com la projecció d'un curtmetratge, en la sala d'actes de Villa Teresita a partir de les 17.30 hores. La regidoria de Serveis Socials organitza estes activitats.

  El 25 de novembre, jornada en la qual es commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, se celebrarà l'acte institucional del programa a les 12 del migdia a les portes de l'Ajuntament.

  Durant l'esdeveniment, la ciutadania tindrà l'oportunitat de mostrar el seu rebuig absolut a la violència contra la dona i exhibir el compromís de Godella contra qualsevol acte de violència de gènere.

  Pujar