elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella llança la primera edició del Concurs de Decoració Nadalenca

  • Les persones interessades a participar en el certamen podran apuntar-se fins al pròxim 4 de desembre

L'Ajuntament de Godella, a través de les regidories de Festes i Comerç, ha llançat la primera edició del Concurs de Decoració Nadalenca que anirà dirigit tant a comerços com a persones residents en el municipi. El pròxim 4 de desembre és la data límit per a apuntar-se a este certamen que premiarà els millors ornaments de les festes nadalenques. Les persones interessades podran inscriure's a través de la seu electrónica.

El concurs comptarà amb tres categories perquè totes les persones residents a Godella puguen participar. Així, hi haurà una categoria dirigida als aparadors dels diferents establiments comercials del municipi. També la ciutadania tindrà l'oportunitat de formar part del concurs, ja que hi haurà també les categories de plantes baixes/portals i de balcons.

El jurat valorarà la qualitat del muntatge, la imatge i atractiu comercial, l'originalitat, l'harmonia estètica, la il·luminació, la modernitat i innovació, l'arrelament i tradició, l'ús de materials reutilitzats i la creativitat en l'ús del gènere habitual.

Este certamen nadalenc tindrà premis en metàl·lic per als millors que oscil·laran entre els 300 i els 100 euros:

Categoria: Aparador

·         Primer premi: 300 euros.

·         Segon premi: 200 euros.

·         Tercer premi: 100 euros.

Categoria: Portals/ plantes baixes

·         Primer premi: 200 euros.

·         Segon premi: 150 euros.

·         Tercer premi: 100 euros.

Categoria: Balcons

·         Primer premi: 200 euros.

·         Segon premi: 150 euros.

·         Tercer premi: 100 euros.

El pròxim 20 de desembre, l'organització de l'I Concurs de Decoració Nadalenca de Godella oferirà el seu veredicte. El lliurament de premis als guanyadors es realitzarà el 23 de desembre a les 19 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament.

 

Pujar