elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella ret homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme

Godella ret homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme
  MÉS FOTOS
  Godella ret homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme - (foto 2)

  La localitat de Godella va rendir ahir un homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme en dos actes celebrats en l'Ermita i en el Cementeri Municipal amb motiu de la commemoració del Dia de la Memòria Democràtica Valenciana, declarat per la Generalitat Valenciana.

  Fernando Oliveros, regidor de Memòria Democràtica, junt a l'alcaldessa Eva Sanchis i altres representants de la Corporació Municipal van acudir als actes que van comptar amb la participació de veïnes i veïns de la localitat que van voler sumar-se a esta iniciativa que coincideix amb l'aniversari de la mort del poeta Miguel Hernández.

  Un grup de corda va amenitzar musicalment també l'esdeveniment celebrat en el Cementeri Municipal i que va servir per a mantindre viu el record de les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme.

  Fernando Oliveros va explicar que estos actes serveixen “per a recordar a totes les persones que van morir durant la Guerra Civil i la dictadura a Godella”. “Recordar el passat significa tindre molt present el que va ocórrer en temps passats per a evitar tornar a caure en errors i convertir-nos en una millor societat amb el pas del temps”, va afegir el regidor de Memòria Democràtica.

  Pujar