elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella decreta tres dies de dol oficial després de l'incendi en el barri de Campanar de València

    L'Ajuntament de Godella ha decretat tres dies de dol oficial després del terrible incendi que es va produir ahir en dos edificis residencials del barri de Campanar de València.

    Així, el Consistori ha cancel·lat tots els actes festius amb motiu de l'imminent inici de les festes falleres que estaven previstos en el municipi de Godella per a este cap de setmana, així com la benedicció dels animals. Com més prompte millor, s'anunciaran les noves dates per a la celebració de l'exaltació de les Falleres Majors i el Trasllat de la Mare de Déu.

    José María Musoles, alcalde de Godella, ha mostrat “les seues condolences a les famílies de les víctimes i ha oferit el seu suport a totes les persones afectades en este terrible succés que ens va deixar sense paraules a tots”.

    “Godella sempre estarà al costat de les víctimes i persones afectades en moments tan complicats com els que estan vivint en les últimes hores. Des de Godella volem enviar el nostre afecte i suport a tots ells”, ha acabat el primer edil.

    Pujar