elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella construirà el nou edifici del CEIP El Barranquet i rehabilitarà l'existent

Godella construirà el nou edifici del CEIP El Barranquet i rehabilitarà l'existent
  • L'Ajuntament de Godella invertirà un total d'1.647.820,56 euros en aquesta obra educativa

MÉS FOTOS
Godella construirà el nou edifici del CEIP El Barranquet i rehabilitarà l'existent - (foto 2)

L’alumnat del CEIP El Barranquet gaudeixen ja d'un nou model de pati igualitari per a totes les persones del centre, gràcies a la proposta aprovada en els pressupostos participatius de l'Ajuntament de Godella.

Fa ja tres anys es van iniciar els tràmits perquè este nou model de pati fora una realitat en la localitat de l'Horta Nord, que ha vist la llum en este any 2020 que ara acaba.

Després de la votació de les propostes presentades en els últims pressupostos participatius, la reposició del mobiliari del pati del CEIP El Barranquet, i la instal·lació d'un rocòdrom i elements de psicomotricitat van ser les dues propostes amb major acceptació pública amb 146 i 131 vots, respectivament.

Natalia Garrido, regidora de Participació Ciutadana, ha expressat la seua satisfacció per fer realitat la voluntat de la ciutadania: “La creació del nou pati igualitari del CEIP El Barranquet és una gran notícia per a la població, ja que oferirà uns elements a la comunitat educativa que el faran únic”.

“Des de la Corporació vam mostrar la nostra intenció de complir amb la voluntat de la ciutadania que va participar en els pressupostos participatius. Hem d'escoltar a la població per a cobrir les seues necessitats. I el nou pati del CEIP El Barranquet és un exemple d'això”, ha acabat Garrido.

Pujar