elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella activa el protocol de neteja i prevenció davant l'arribada de la DANA

Godella activa el protocol de neteja i prevenció davant l'arribada de la DANA

    L'Aemet ha activat un doble avís groc davant l'arribada d'una potent DANA a la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Godella treballa des d'ahir en la neteja de desguassos i embornals amb l'objectiu de minimitzar els efectes negatius que puguen ocasionar les pluges torrencials.

    El Consistori, en col·laboració amb la Policia Local, ha calculat els nuclis on es podria acumular més quantitat d'aigua i ha donat ordre a la brigada municipal de neteja de parcs i jardins i a la de neteja viària i residus perquè treballen de manera conjunta.

    D'aquesta forma, s'estan netejant les arquetes, desguassos i embornals de la zona del casc vell i els voltants de les vies del tren per a extraure brosses i altres objectes que puguen ocasionar emboces i provocar inundacions.

    Així mateix, l'Ajuntament demana a la ciutadania extrema precaució davant aquest comunicat meteorològic i aconsella evitar eixir al carrer en la mesura que siga possible. També recorda que davant qualsevol incident poden telefonar a la Policia Local.

    Pujar