elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua l'oferta esportiva a Godella

  La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Godella porta oferint durant tot l'exercici 2019 una àmplia varietat quant a l'oferta esportiva, i així ho continuarà fent durant el 2020.

  Com tots els anys, les activitats distribueixen entre adults, per als qui estan disponibles cursos de ioga, tennis, pàdel, taitxí, pilates, tai-txí, aerodance, funcional training Basic, gimnàstica de manteniment, i defensa personal, i infantil, que tenen a la seua disposició els cursos de pretenis, pàdel, tennis, bàsquet, pilota valenciana, karate, gimnàstica rítmica i futbol.

  Les activitats estan subvencionades per l'Ajuntament de Godella, per la qual cosa s'estableixen preus diferents per als usuaris que estiguen empadronats en el municipi i els que no, que oscil·len des dels 30 i els 475 euros, segons el curs i l'esport.

  Els horaris es regeixen pel calendari escolar de Godella, així que s'establirà en períodes compresos de setembre a desembre, de gener a març, i d'abril a juny, encara que per Nadal, Falles i Pasqua no hi haurà activitats.

  El Regidor d'Esports, Fernando Oliveros, es mostra orgullós de l'acolliment que està tenint aquesta oferta esportiva, i anima a la població a continuar realitzant les activitats esportives que ofereix l'Ajuntament.

  “Cada any hi ha més gent interessada en l'esport, i els cursos que estem realitzant responen a aqueixa demanda” afirma Oliveros.

  Pujar