elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Conclou l'Escola d'Estiu de Godella amb la satisfacció de les xiquetes i xiquets

Conclou l'Escola d'Estiu de Godella amb la satisfacció de les xiquetes i xiquets
  MÉS FOTOS
  Conclou l'Escola d'Estiu de Godella amb la satisfacció de les xiquetes i xiquets - (foto 2)

  L'Escola d'Estiu de Godella conclou hui després de diverses setmanes de diversió, aprenentatge i multitud d'activitats que han fet que les xiquetes i xiquets gaudisquen de les seues vacances durant el mes de juliol.

  Els participants a l'Escola d'Estiu de Godella, organitzada per la regidoria d'Infància i Joventut, han viscut unes jornades on han gaudit de tallers, excursions setmanals, activitats aquàtiques diàries i molta diversió.

  De fet, molts participants han ampliat la seua estada a l'Escola d'Estiu després dels bons moments que havien passat junt als monitors que coordinaven el servei.

  Tatiana Prades, regidora d'Infància i Joventut, ha fet una valoració molt positiva de l'Escola d'Estiu que acaba hui: “Les xiquetes i xiquets s'ho han passat en gran durant la seua estada a l'Escola d'Estiu, que és el més important”.

  “Des de l'organització, a més, hem pres nota de suggeriments dels pares per a millorar durant els pròxims anys. De fet, treballarem per a oferir 250 places l'any pròxim per a donar cabuda a tots els xicotets que volen viure esta experiència amb nosaltres”, ha seguit Prades.

  Finalment, la regidora ha anticipat que també estan buscant les fórmules per a ampliar l'Escola de Pasqua fins a les 100 places i desenvolupar una Preescoleta d’estiu en una ubicació òptima: “Volem continuar donant les millors opcions d'oci per als xicotets de Godella i ens esforçarem per a augmentar les places de l'Escola de Pasqua i crear una preescoleta d’estiu”.

   

  Pujar