elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les ajudes a beques de menjadors escolars de la Regidoria d'Educació beneficia a 113 famílies de Godella

Les ajudes a beques de menjadors escolars de la Regidoria d'Educació beneficia a 113 famílies de Godella
  • Al voltant de 113 famílies de Godella s'han beneficiat de les ajudes a beques de menjadors escolars que ha aprovat la Regidoria d'Educació

Les ajudes han beneficiat a famílies del municipi que es troben en una situació de vulnerabilitat provocada pel COVID-19, i que no reben el 100% de la beca menjador escolar de la Generalitat Valenciana, per a l'adquisició de productes d'alimentació bàsiques. D'aquesta forma el consistori ha continuat amb el programa d'ajudes de la de la Conselleria d'Educació per a la població que no puga acollir-se al pla autonòmic. 

L'import de les ajudes, que ha anat des dels 2 fins als 4 euros al dia, depenent de la modalitat a la qual pertanguera l'alumnat, contempla els 56 dies del període de suspensió de classes en els centres docents comprés entre el 23 de març al 19 de juny de 2020, tots dos inclusivament.

Aquestes ajudes complementen a les ja oferides per la Generalitat Valenciana que oferien vals amb un valor de 60 euros a l'alumnat beneficiari del 100% de les beques, justificades per un determinat nivell de renda, per a comprar productes de supermercats de la cadena Consum o Charter.

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Godella, Teresa Bueso, es mostra orgullosa de l'acolliment d'aquestes ajudes. “Aquesta mesura ha tingut l'objectiu de minimitzar l'impacte de la crisi que ha suposat la suspensió temporal de l'activitat dels menjadors escolars dels centres educatius, que oferia diàriament un servei essencial per a moltes famílies del municipi, i així poder ajudar les famílies més vulnerables que estan en una situació complicada”

El termini per a justificar les ajudes ja ha finalitzat, i ara el consistori accelerarà al màxim els pagaments.

Pujar