elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Generalitat Valenciana crearà 10 noves estacions d'ITV amb la gestió pública

La Generalitat Valenciana crearà 10 noves estacions d'ITV amb la gestió pública
  • D'aquesta manera, el servei comptarà amb 35 estacions en tota la Comunitat Valenciana

La decisió del Consell de recuperar la gestió pública de les estacions de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) suposarà la creació de deu noves estacions en la Comunitat Valenciana, que se sumaran a les 25 ja existents en tot el territori.

Així, les estacions de nova creació previstes pel govern valencià se situaran a Torrent, en la cessió del qual el terreny treballa ja l'Ajuntament de la localitat valenciana, Xiva, Guardamar del Segura, la Vall d'Uixó, Sant Joan d'Alacant, Calp, Novelda, Guadassuar, Alcalà de Xivert i Benlloch.

Aquestes estacions se sumen a les 25 estacions d'ITV fixes que estan situades a Castelló, Vinaròs, Vila-real, Port de Sagunt, Massalfassar, València (Campanar), Sant Antoni de Benaixeve, Riba-roja, Utiel, Catarroja, Llíria, València (Vara de Quart), Gandia, Ontinyent, Alzira, Alcoi, Xàtiva, Ondara, Alacant, Elx, Benidorm, Villena, Torrevella, Redovà i Oriola.

El PSPV creu que la reversió suposarà una baixa de preus

La portaveu del PSPV de la província de Castelló, Ruth Sanz, ha celebrat que la pròxima recuperació de la gestió pública de les ITV millorarà l'eficiència, la qualitat i la competitivitat del servei. Serà a partir de l'any nou quan es farà efectiva la reversió del contracte amb les empreses concessionàries, la qual cosa comportarà importants novetats per als usuaris. Les dues més importants són la baixada del preu de les tarifes.

La Generalitat assumirà a tots els empleats

Per a assumir la gestió de tota la xarxa actual es constituirà una mercantil participada íntegrament per la Generalitat Valenciana que assumirà els 1.200 treballadors de les concessionàries amb les mateixes condicions.

Estacions d'ITV per províncies

Província d'Alacant

Guardamar del Segura (NOVA)

Sant Joan d'Alacant (NOVA)

Calp (NOVA)

Novelda (NOVA)

Alacant

Elx

Benidorm

Villena

Torrevella

Redovà

Oriola

Alcoi

Ondara

Província de Castelló

La Vall d'Uixó (NOVA)

Alcalà de Xivert (NOVA)

Benlloch (NOVA)

Castelló

Vinaròs

Vila-real

Província de València

Torrent (NOVA)

Xiva (NOVA)

Guadassuar (NOVA)

Port de Sagunt

Massalfassar

València (Campanar)

Sant Antoni de Benaixeve

Rima-roja

Utiel

Catarroja

Llíria

València (Vara de Quart)

Gandia

Ontinyent

Alzira

Xàtiva

Pujar