24 de novembre de 2020 24/11/20

Una última edició reeixida de Levántate Corriendo

Una última edició reeixida de Levántate Corriendo - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Una última edició reeixida de Levántate Corriendo - (foto 2)
  Una última edició reeixida de Levántate Corriendo - (foto 3)
  Una última edició reeixida de Levántate Corriendo - (foto 4)

  La sisena i última carrera del programa realitzat pel Club de Córrer el Garbí durant l'estiu anomenat Levántate Corriendo es va dur a terme amb èxit aquest passat dissabte amb la participació d'al voltant de 80 persones.

  L'última ruta es va iniciar en el lloc de trobada habitual, a la porta de l'Hotel RH Bayren, patrocinador oficial de l'activitat, i d'ací, el grup d'entrenament va eixir cap al nou passeig de l'espigó per a després endinsar-se en la zona de marjal, passant per l'Alqueria del Duc, la Universitat Politècnica i per Rosa del Vents, amb parada en el Restaurant Les Brases Gastro & Grill per a reprendre forces, i arribada de nou a l'Hotel RH Bayren en primera línia de platja. Van ser un total de 10 quilòmetres entre platja i marjal que van ajudar a culminar l'activitat amb fermall d'or.

  En aquesta edició s'ha arribat a més de 300 persones de diferents nacionalitats i de diferents regions dins de la geografia espanyola. Han participat visitants de Ciudad Real, Navarra, País Basc, Albacete i per descomptat de la Comunitat de Madrid, entre molts altres. A més de servir de trobada per a moltes persones de la zona de llevant que no volien perdre la seua rutina d'entrenament durant l'estiu i s'han sumat a aquesta activitat del Garbí de cara a seguir amb les seues rutines ja a l'hivern.

  Agrair de nou la implicació d'empreses privades com l'Hotel RH Bayren que s'implica en l'activitat, així com l'assistència que ens ha proporcionat el Restaurant en les diferents edicions. I per descomptat a l'Ajuntament de Gandia per ajudar-nos en la promoció de l'activitat i donar també recolze al fet que es realitze amb èxit.

  Pujar