5 de desembre de 2020 5/12/20

Tres gandians es proclamen subcampions d'Espanya de rem

Tres gandians es proclamen subcampions d'Espanya de rem - (foto 1)
  • Borja Braco, Alejandro Sanjaime i Jose Palmier es van penjar la medalla de plata superant els problemes ocasionats per la pandèmia a l'hora d'entrenar

Tres esportistes de Gandia, que formen part del Club Esportiu Universitari Poliesportiu València, han disputat el Campionat d'Espanya de rem celebrat a Múrcia.

Els gandians Borja Braco, Alejandro Sanjaime i Jose Palmier s'han penjat la medalla de plata a nivell nacional malgrat les dificultats que ha produït la pandèmia del COVID-19 en la preparació del campionat.

Els tres esportistes de la capital de la Safor al costat del seu equip de rem van guanyar a Dénia, el rival més fort a priori, en la primera eliminatòria que es va disputar dissabte passat al matí.

Aqueixa mateixa vesprada, una altra vegada contra Dénia, als gandians i al seu club se'ls va escapar la victòria en la semifinal per tan sols un segon de diferència.

El tram final del campionat nacional el van disputar el club dels gandians, que dirigeix Raúl González, al costat de Dénia, Regates d'Alacant i Calp. En aquesta final va ser on van assaborir la glòria quasi plena, ja que per tot just dos segons de diferència la medalla va ser de plata i no d'or per als de Gandia.

Un dels esportistes gandians que ha aconseguit la plata nacional, Borja Braco, ha explicat en exclusiva a elperiodic.com, com ha transcorregut la preparació i el Campionat d'Espanya.

Braco detalla que “hem tingut una molt bona progressió, ja que la situació de la pandèmia del Coronavirus ens ha impedit entrenar tot el que ens haguera agradat”. L'esportista de Gandia detalla que “comencem a entrenar tots junts i diàriament tan sols des del passat nou de setembre, per la qual cosa aquest segon lloc ens fa gust de glòria”.

Braco qualifica la curta preparació del campionat com a “atípica i complicada de moment en el qual ens trobem, a més els rivals han pogut tindre una mica més de temps per a entrenar i preparar-ho a consciència”.

“Afrontàvem el Campionat de la manera més humil possible i la plata ens fa gust de victòria per tots els problemes que hem hagut de superar junts, a més de l'escàs avantatge per la qual ens van guanyar, que va ser de tan sols dos segons i entrava en joc que estaven bastant més rodats pel major temps de preparació que havien tingut”, detalla Braco mostrant l'orgull per l'aconseguit en la mar de Múrcia.

Pujar