elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres anys de presó per a la jove que va atropellar mortalment tres ciclistes a Oliva

Tres anys de presó per a la jove que va atropellar mortalment tres ciclistes a Oliva
  • La xica ha reconegut que circulava baix els efectes de l'alcohol i les drogues, causant la mort de tres ciclistes i lesions a altres tres

La titular del Jutjat Penal número 1 de Gandia (València) ha condemnat a tres anys i nou mesos de presó a una conductora que va atropellar un grup de ciclistes quan circulava sota els efectes de l'alcohol i les drogues, causant la mort de tres d'ells i lesions a altres tres. La magistrada ha dictat la sentència 'in voce' i l'ha declarat ferm en el transcurs d'una vista celebrada aquest dilluns per conformitat de les parts.

L'acusada, M.V.S.V., ha reconegut els fets, ocorreguts a les 8.30 hores de el 7 de maig de 2017, al punt quilomètric 205,5 de la N-332, entre Dénia (Alacant) i Oliva (València).

Tal com els va explicar elperiodic.com, la conductora circulava en sentit Alacant per aquesta via baix els efectes de l'alcohol i les substàncies tòxiques que portava ingerint des que va acabar el seu horari laboral, sobre la 1.00 hores, fins almenys les 5 hores de la matinada.

Al arribar al punt quilomètric abans esmentat, va perdre el control del seu vehicle, va envair el carril de sentit contrari de circulació i va atropellar un grup de ciclistes. Tres d'ells van morir i tres més van resultar lesionats.

La sentència de conformitat estableix que M.V.S.V. va cometre un delicte contra la seguretat viària i tres delictes d'homicidi per imprudència greu en concurs, tant entre si com amb tres delictes de lesions per imprudència greu.

A més d'acceptar la pena privativa de llibertat, la decisió li imposa sis anys de privació de el dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors, el que comporta la pèrdua permanent del permís corresponent.

Pujar