Castellano

Un total de 32 corredors del CA Safor Teika van competir en el 10K Nocturn de la Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros

• La prova, organitzada pel mateix club 'groguet', va tornar dissabte al calendari de curses populars després d’any i mig de parada per la pandèmia

• Quique Fernández va ser segon en la categoria Junior-Promesa, i David Ferrairó també segon en Veterans C

El Club d'Atletisme Safor Teika va participar amb 32 corredors en el 10K Nocturn de la Platja de Gandia Trasmediterránea-Memorial Toni Herreros, que es va celebrar dissabte passat. Cal matisar que la cursa popular l'organitza també l'entitat 'grogueta', de manera que molts dels socis i membres de l'escola d'atletisme i triatló van col·laborar com a voluntaris, en comptes d’eixir a córrer.

Els resultats més destacats van ser dos segons llocs per categories, el de Quique Fernández en Junior-Promesa amb un temps de 37:53, i el de David Ferrairó en Veterans C, amb 39:05.