9 d’agost de 2020 9/8/20

Tanquen dos comerços a Gandia després de detectar casos de COVID-19 en el seu interior

Tanquen dos comerços a Gandia després de detectar casos de COVID-19 en el seu interior - (foto 1)
  • Els dos negocis són d'hostaleria i Sanitat està fent proves a tot l'entorn familiar, laboral i social dels nous contagiats

La pandèmia del Coronavirus continua cobrant-se víctimes. En aquesta ocasió les conseqüències els arriben a dos comerços hostalers de la ciutat de Gandia, un amb local a la platja i l'altre en el centre del municipi.

Tots dos s'han vist obligats a tancar les portes dels seus comerços en haver detectat nous contagiats per Coronavirus entre la seua plantilla. Tant és així que els responsables dels dos negocis han hagut d'emetre un comunicat a través de les xarxes socials per a informar els clients del tancament dels locals per aquest motiu.

Una vegada han sigut coneixedors que els infectats van estar en sengles locals, les autoritats sanitàries han activat el protocol per a detectar quin ha sigut l'origen del contagi de la malaltia i procediran a realitzar proves PCR a tot l'entorn familiar, laboral i social de les persones que han contret la infecció.

De la mateixa manera, els dos locals seran desinfectats a consciència per a evitar que es convertisca en un focus de propagació del virus i puguen tornar a obrir les seues portes al més prompte possible, encara que això també dependrà de si la resta de treballadors de la plantilla també han sigut contagiats per Coronavirus o, per contra, romanen sans.

Tots dos contagiats que van estar en aquests dos locals i que ara romanen tancats, estan dins de les 6 persones registrades com a nous infectats de COVID-19 pel Departament de Salut Pública de Gandia. D'aquests 6 casos actius en la capital de la Safor tan sols 2 estan ingressats a la sala de Coronavirus de l'Hospital Francesc de Borja, en el qual evolucionen favorablement sota l'atenció permanent dels metges especialitzats.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar