Cap de setmana complet per als corredors del Club de Córrer El Garbí

MÉS FOTOS
    Cap de setmana complet per als corredors del Club de Córrer El Garbí - (foto 2)
    Cap de setmana complet per als corredors del Club de Córrer El Garbí - (foto 3)

La corredora del CC el Garbí Sagrario Bou ha estat la representant del Garbí a l'edició més nombrosa del Marató Rock'n'Roll de Madrid i apunta un nou Marató a la llarga llista de proves aconseguides per les fèmines morades. També a la mitja Marató han participat Rosana Almada i Víctor Nieto.

La Volta a Dénia, del Circuit de la Marina ha comptat amb una elevada participació d'atletes: 31, dels quals Sergio Mañó, David Piña i Ximo Marco han marcat els seus millors temps. Pel que fa a la participació femenina, Violeta Gómez ha aconseguit el 4t lloc de categoria i Núria Ballester i Susana Honrubia, la 6a i 8a.

A la XXIX edició de la Volta Festes de Sant Vicent d'Oliva, Natalia Campos va aconseguir el podi arribant 2a en la seua categoria. També hi participaren Víctor Vila i Pilar Andrés. També cal destacar la participació de Sergio Martínez al I Trail del Benicadell.

I pel que fa a la nostra secció de triatletes, cal destacar el tercer lloc a la seua categoria de Javier Peiró en la celebració del triatló olímpic de Benidorm del diumenge 23 d'abril en el que va ser la primera cita de la Triwhite Cup 2017. Així com també es molt remarcable el primer lloc aconseguit pel company Alberto Ibáñez en el seu grup d'edat en el Triatló de Mitja distància d'Oriola on també van participar Alex Marrahí, David Santacatalina i Juanma Carretero.