24 de maig de 2020 24/5/20

Salvador Gregori: "El PP torna a mentir pel que fa a l'impacte de l'increment de valor cadastral"

    El regidor delegat d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori ha tornat a respondre a les declaracions realitzades pel partit Popular sobre un possible augment dels impostos als ciutadans de Gandia.

    En primer lloc, l'edil ha recordat que la mesura que aplica el govern central a la ciutat "és una obligació que li ve imposada a l'Ajuntament a conseqüència d'una llei vigent des del 2014 decretat per Cristóbal Montoro" i ha incidit que "No tenen cap efecte directe ni indirecte en relació amb els impostos d'actes jurídics documentats, Impost de Transmissions Patrimonials i Impost de Successions i Donacions perquè el seu càlcul no està basat en el valor cadastral sinó en el valor declarat pel contribuent".

    Sobre la plusvàlua, Gregori ha recordat que "tampoc diuen la veritat, ja que el sol afecta el valor de terra i no al de la construcció".

    Finalment, Gregrori ha afirmat que "El PP només intenta enredar i confondre la gent per estar present en els mitjans de comunicació i fer creure que la seua tasca d'oposició serveix per a alguna cosa. Amb falsedats absolutes i mitges veritats l'únic que aconsegueixen és tornar a fer el ridícul com a recents ocasions han fet amb altres dades que s'han demostrat falsos".

    Pujar