23 de juliol de 2019 23/7/19

Salvador Gregori: "El govern local ha hagut de fer front a més de 6.000.000 € per reclamacions d'interessos de demora"

Salvador Gregori: "El govern local ha hagut de fer front a més de 6.000.000 € per reclamacions d'interessos de demora" - (foto 1)

El coordinador general d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori ha comparegut en roda de premsa per informar que la pròxima setmana entrarà en vigor una modificació pressupostària que va ser aprovada en el passat ple del mes de setembre.

Part d'aquesta modificació, que puja a 456.000 €, es destinarà a fer front als interessos de demora que va reclamar l'empresa que gestiona el servei de l'Urbanet. Una reclamació provocada per l'impagament de prop de 2.000.000 € durant dos anys de la passada legislatura per part de l'anterior govern del PP.

"No es tracta només d'aquesta xifra, l'últim any de la legislatura el PP va deixar sense dotació pressupostària el servei de l'Urbanet més enllà de les eleccions de maig de 2015" va declarar Gregori qui ha informat que durant aquesta legislatura, el govern local ja ha hagut de fer front a més de 6.000.000 € per reclamacions d'interessos de demora fruit dels impagaments de l'anterior executiu del Parit Popular.

El coordinador general d'Economia i Hisenda ha comparat el global d'aquesta quantitat amb serveis que presta l'ajuntament a la ciutadania equival a:

- 10 anys de Rendes d'Emergència
- Gairebé un 1 any del servei de recollida de fem i neteja de carrers
- 3 anys de manteniment de parcs i jardins
- 10 anys d'ajudes a clubs esportius i associacions sense ànim de lucre

"El PP en quatre anys ni va reduir l'atur ni el deute, que va pujar a 140 milions, però sí que va pujar els impostos. No només no pagaven a les grans empreses de serveis, també van deixar de pagar a centenars de xicotetes i mitjanes empreses" va explicar Gregori qui ha recordat que "durant l'incendi alguns membres del PP van felicitar els bombers però s'obliden que mentre ells eren govern, no van pagar ni un sol euro dels 2 milions que li corresponia al Consorci Comarcal de Bombers".