21 de setembre de 2020 21/9/20

El CA Safor Delikia Sport va estar en la Quebrantahuesos, en la Travessia Platja de Tavernes i en el Corre de Nit de Bellreguard-Guardamar

El CA Safor Delikia Sport va estar en la Quebrantahuesos, en la Travessia Platja de Tavernes i en el Corre de Nit de Bellreguard-Guardamar - (foto 1)
  • Suni Perales puja al podi en el Corre de Nit com a tercera classificada de la categoria Veteranes B

  • Un altre grup de corredors va participar en la Volta a Peu de Montaverner

MÉS FOTOS
El CA Safor Delikia Sport va estar en la Quebrantahuesos, en la Travessia Platja de Tavernes i en el Corre de Nit de Bellreguard-Guardamar - (foto 2)
El CA Safor Delikia Sport va estar en la Quebrantahuesos, en la Travessia Platja de Tavernes i en el Corre de Nit de Bellreguard-Guardamar - (foto 3)
El CA Safor Delikia Sport va estar en la Quebrantahuesos, en la Travessia Platja de Tavernes i en el Corre de Nit de Bellreguard-Guardamar - (foto 4)
El CA Safor Delikia Sport va estar en la Quebrantahuesos, en la Travessia Platja de Tavernes i en el Corre de Nit de Bellreguard-Guardamar - (foto 5)
El CA Safor Delikia Sport va estar en la Quebrantahuesos, en la Travessia Platja de Tavernes i en el Corre de Nit de Bellreguard-Guardamar - (foto 6)

Els corredors populars i triatletes del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van participar en diverses proves el passat cap de setmana. Un nodrit grup no va faltar dissabte a una clàssica; la marxa cicloturista de la Quebrantahuesos, amb eixida i meta a Sabiñánigo (Osca), sobre una distància de 200 km, i amb 3.500 metres de desnivell positiu. Discorre entre Espanya i França i es caracteritza sobretot pels seus quatre ports de muntanya: Somport, Marie Blanc, Portalet i La Hoz, a Jaca.

Entre els 8.000 participants la representació 'grogueta' va estar formada per Ferran Estruch, Vicent Mengual, Vicent Fuster, Marc Faus, Fernando Rocher, Sergio Chova, Àngel Vitoria, Óscar Pardo i Juan Andrés Artés. Este últim va fer el millor crono del grup, amb 7 hores i 8 minuts.

Ja en la comarca es va disputar dissabte el XI Corre de Nit, la cursa popular nocturna entre les platges de Bellreguard i Guardamar, amb 7,4 km, on hi hagué 30 corredors ‘groguets’. Va destacar Suni Perales, qui va pujar al podi com a tercera classificada en la categoria de Veteranes B.

Un altre grup es va decantar per la XV Volta a Peu de Montaverner, dissabte, amb una distància de 7,5 km; en concret Maria Boscà, Rafa Tavallo, Chimo Canet, Tono Boscà i Silvia Ortolà. També dissabte es va disputar la IV Travessia Platja de Tavernes, en aigües obertes, on en la prova dels 2.000 metres, van estar José Juan Sanchis, Vicent Gregori i Kevin Santos

Pujar