30 de novembre de 2020 30/11/20

Una representació del Polisònic viatja a Amsterdam

Una representació del Polisònic viatja a Amsterdam - (foto 1)
  • Per a participar en un encontre de festivals musicals internacionals

Una delegació del Festival Polisònic viatja aquest dimarts a la ciutat holandesa d'Amsterdam, convidada per l'organització del Dutch Delta Sounds, una institució musical que depén del Ministeri de Cultura holandés.

El Dutch Delta Sounds és un encontre de representants de festivals internacionals de música que es realitza cada any a Amsterdam, en el qual, durant dos dies, es reuneixen els directors dels festivals seleccionats amb l'objectiu de compartir i intercanviar experiències de treball.

Juntament amb el Polisònic, estaran presents una trentena de festivals internacionals de països com ara França, Alemanya, Canadà, Estats Units o Algèria, entre d'altres. Segons l'organització del Dutch Delta Sounds, la presència del Polisònic ha estat motivada per la singularitat del festival i, sobretot, per l'esperit cosmopolita que es manté cada any a l'hora de plantejar la programació dels concerts.

No és la primera vegada que el Polisònic ha estat escollit per participar en jornades d'aquestes característiques a nivell europeu, doncs ja ha participat en encontres a ciutats com Marsella, Èvora (Portugal) o Santiago de Compostel·la.

Pujar