11 d’abril de 2021 11/4/21

Reconeixement estatal a les Dones de la Mar del Grau de Gandia

Reconeixement estatal a les Dones de la Mar del Grau de Gandia - (foto 1)
  • ADOMAR, l’Associació Dones de la Mar del Grau, ha rebut aquest migdia, a Gijón, el reconeixement “Avanços en associacions” durant el 6è Congrés de la Xarxa Espanyola de Dones en el Sector Pesquer, que es celebra hui i demà

MÉS FOTOS
Reconeixement estatal a les Dones de la Mar del Grau de Gandia - (foto 2)

L’Associació Dones de la Mar del Grau (ADOMAR) participa hui i demà en el 6è Congrés de la Xarxa Espanyola de Dones en el Sector Pesquer, que es celebra a Gijón. La delegació del col·lectiu grauer ha estat acompanyada per les regidores delegades d’Agricultura i Pesca, Alícia Izquierdo, i d’Igualtat, Juana Navarro, el president de la Confraria de Pescadors del Grau, Domingo Ciurana, iRoger Llanes, Director General d’Agricultura de la Generalitat, entre d’altres.

La presidenta d’ADOMAR, Raquel Llopis Morell, ha participat aquest matí com a ponent en la taula redona sota el títol “Avanços de les organitzacions de dones del sector pesquer”.

I, al migdia, el col·lectiu ha rebut un dels reconeixements que atorga l’organització del Congrés. Concretament, als “Avanços en associacions”.

Pujar