29 d’octubre de 2020 29/10/20

El recinte firal acollirà dues vesprades sense soroll

El recinte firal acollirà dues vesprades sense soroll - (foto 1)

    El regidor delegat de Política Festiva, Jose Manuel Prieto, ha anunciat aquest matí que el govern municipal ha arribat a un acord el Gremi de Firers per a la implantació en la present edició de la Fira i Festes del "Dia sense soroll".

    La mesura s'aplicaria per primera vegada a la nostra ciutat i consistirà en dues jornades de vesprada els dies 4 i 10 d'octubre en horari de 17.30 a 20.00 hores. Sobre la mesura, Jose Manuel Prieto ha explicat que "ho hem fet en dues vesprades per no completar un dia sencer perquè suposaria obrir el recinte firal durant el matí i això és incompatible amb la jornada lectiva dels xiquets i joves".

    "Des del Govern Municipal volem agrair la bona predisposició que ha tingut el Gremi de Firers per fer unes festes de Gandia encara més inclusives. Una Fira adaptada als xiquets i xiquetes amb Síndrome de l'espectre autista o amb altres diversitats funcionals" va explicar l'edil qui ha finalitzat declarant que "veurem com funciona la iniciativa i de quina manera completem els valors d'inclusió a la Fira i Festa".

    Pujar