elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El primer ferri que unirà Gandia amb Eivissa part des del port

El primer ferri que unirà Gandia amb Eivissa part des del port - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El primer ferri que unirà Gandia amb Eivissa part des del port - (foto 2)
  El primer ferri que unirà Gandia amb Eivissa part des del port - (foto 3)

  El primer ferri que unirà Gandia amb les Illes Balears ha partit aquesta mateixa vesprada des del port de Gandia. Trasmediterranea ha organitzat aquest matí un acte inaugural on han participat polítics, representants de l'Autoritat Portuària i directius de la companyia naviliera.

  Després de la visita protocol·lària a l'embarcació, Diana Morant declarà que "per a Gandia hui és un dia històric no només per al turisme i l'economia. Quan dos territoris s'uneixen a través d'un mitjà de transport, el que es produeix és un intercanvi cultural evident i per tant, és un dia per l'alegria. Hui Gandia i les Illes Balears són a dues hores i mitja. Volem agrair a Trasmediterranea la seua aposta per la nostra ciutat, ja que sempre hem dit que Gandia reunia totes les característiques per a una emprenedoria com aquesta" i afegia que "l'any passat vam registrar les millors dades d'ocupació de tota la Comunitat Valenciana i per això som un potencial que l'empresa pot utilitzar també per beneficiar el conjunt de la ciutat. Volem agrair a la Capitania Marítima i a l'Autoritat Portuària que hagen fet realitat aquest projecte amb les facilitats que ens han donat i esperem que siga un èxit i es consolide perquè seguisquen operant des d'ací i entre tots dibuixem un futur més pròsper per al conjunt de la ciutadania".

  Per la seua banda, Ramón Piñeiro, director d'explotació de Trasmediterranea va valorar la posada en marxa de la nova línia afirmant que "estem desbordats per l'acollida. Des del primer moment que ens vam acostar a l'Ajuntament de Gandia de la mà de l'Autoritat Portuària, tot han estat avantatges i la mostra és que estem ací en un temps rècord. Esperem poder quedar-nos durant molt de temps. És el vaixell més ràpid de la flota, el que significa que en poc menys de dues hores i mitja podrem estar a les illes i viceversa amb el que unirem dues zones turístiques capdavanteres com són Eivissa i Gandia. Tenim tot a favor perquè això siga un èxit, ja que reforcem una alternativa davant del port de València".

  Finalment, Aurelio Martínez, va fer valdre "l'esforç que hem fet per posar en marxa aquestes eixides però en quant es consolide el projecte, la previsió és traslladar les sortides al moll Nord. És una línia que tindrà èxit".

  Pujar