17 de gener de 2020 17/1/20

“La primavera amb 1.000 eurets t’altera”

“La primavera amb 1.000 eurets t’altera” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  “La primavera amb 1.000 eurets t’altera” - (foto 2)

  La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, acompanyada dels membres de les directives de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric i de l’Associació d’Hostalers del CH-Raval-Prado, Gemma García i Salva Sanchis, respectivament, han presentat aquest matí la primera acció organitzada conjuntament pels dos col·lectius, la campanya que premia amb 1.000 € les compres i consumicions als establiments associats, i que du per títol: “La primavera amb 1.000 eurets t’altera”. El sistema és l’habitual, es pot participar al sorteig que tindrà lloc el 30 de juny omplint una butlleta amb les dades personals a l’establiment on realitzem les compres. La novetat d’enguany és la participació dels hostalers, per tant en el cas dels clients de bars, cafeteries, restaurants... associats, s’hi podrà participar després d’acumular sis consumicions.

  Destapa’t “Tardeo”

  La campanya s’emmarca també dins del “Destapa’t Tardeo”, la ruta de tapes pel Centre Històric, Raval i Prado dels dissabtes, iniciada recentment i que està tenint molt bona acceptació, segons els organitzadors.

  En aquest sentit, s’ha editat un fullet informatiu amb un plànol d’ubicació dels locals que hi participen, les promocions o els premis.  Així, es pretén reconèixer la fidelitat al “Destapa’t Tardeo” i promoció a les xarxes socials amb diferents premis, com ara entrades gratuïtes per visitar el Palau Ducal dels Borja o una nit d’allotjament amb sopar gurmet i desdejuni a la Gastrocasa.

                

   

  ocultar
  “La primavera amb 1.000 eurets t’altera”
  Pujar