elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es presenten les activitats de les Festes al Raval

Es presenten les activitats de les Festes al Raval - (foto 1)

    La presidenta de la Junta de Districte del Raval, Àngels Pérez, i Juan Sanchís, membre de l'executiva de l'Associació de Veïns de la barriada, han presentat aquest matí les activitats que se celebraran aquest cap de setmana amb motiu de les festes del barri.

    Àngels Pérez ha recordat que les activitats estan dirigides a tots els públics i que la setmana passada ja es va presentar la Mayorala de les festes, Paula Estruch Piera. D'aquesta manera, el divendres s'iniciarà el gruix de les activitats. "Són unes festes per trobar-se amb els veïns i gaudir dels nostres carrers. Vull felicitar a l'Associació de Veïns per la feina que realitzen per a la ciutat durant tot l'any i l'entusiasme amb el qual preparen les activitats d'aquests dies".

    Juan Sanchís, ha destacat l'exposició fotogràfica del barri que acull Foment i l'Aplec de Dolçainers que recorre diversos carrers i acaba a la plaça de Sant Josep. Un esdeveniment que "va agafant força, ja que cada any tenim més grups que hi participen. Aquest any celebrem el 25 aniversari de l'Associació de Veïns, es tracta d'una data destacada per a nosaltres i hem volgut potenciar les festes".

    Pujar