6 de desembre de 2019 6/12/19

Presentats el cotxes de les Falleres Majors

Presentats el cotxes de les Falleres Majors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Presentats el cotxes de les Falleres Majors - (foto 2)
  Presentats el cotxes de les Falleres Majors - (foto 3)

  La plaça Major de l'Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí la presentació dels cotxes oficials de les Falleres Majors per a aquest any.

  Es tracta de dos vehicles de la marca Hyundai cedits per Moll Autos. En tots dos casos, es tracta dels models Ionic híbrid que utilitzaran les Falleres Majors per desplaçar-se durant les festes de Sant Josep.

  El regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto, ha agraït que la iniciativa privada "faça més gran la festa". "No podem més que fer valdre aquest tipus d'iniciatives que faran més fàcils els desplaçaments de les màximes representants de les falles de Gandia".

  Javier Moll ha explicat que per primera vegada, les Falleres Majors es desplaçaran en cotxes híbrids. "Volem agrair a la Federació la seua elecció. El Hyundai Ioniq respon a la inquietud de la societat per mitjans de transport que ajuden al medi ambient"

  El president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, va agrair a Moll Actuacions seua col·laboració per a cessió dels vehicles. "L'empresa demostra amb aquesta iniciativa la seua aposta per les falles i tant de bo altres empreses del sector privat s'animen a patrocinar falles, ja que es generen sinergia molt positives".

  Per la seua banda, la Fallera Major Infantil, Núria Llopis ha declarat que "m'agraden molt perquè són grans i estarem molt còmodes. A més, són silenciosos, elèctrics i molt segurs".

  Finalment, la Fallera Major de Gandia, Sara Sanvíctor, va explicar que "els híbrids són els cotxes del futur. Aquests models són molt espaiosos i ens ajudaran a estar còmodes en els nostres desplaçaments".

  ocultar
  Presentats el cotxes de les Falleres Majors
  Pujar