elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentada la programació de les Festes Patronals i les activitats culturals de Beniopa

Presentada la programació de les Festes Patronals i les activitats culturals de Beniopa

  La presidenta de la Junta de Districte de Beniopa, Amparo Victoria; junt al president del Centre Musical de Beniopa, Fede Boscá; i Aida Perelló, component de la comissió de festes, han presentat la programació de les Festes Patronals i les activitats culturals de 2019.

  Amparo Victoria ha informat dels actes culturals que es duran a càrrec de les cinc associacions del barri de Beniopa. Començaran el diumenge 14 de juliol amb el Festival de bandes de música, amb la banda de Sant Jaume de Beniflà i el Centre Musical de Beniopa.

  El dimarts 16 hi haurà un contacontes, el dimecres un taller de coques i cinema solidari, i tancant la setmana d'activitats culturals, el divendres 19 conclourà amb el lliurament de premis de Poesia Pare Miret.

  La presidenta de la Junta de Districte ha agraït a totes les associacions i ha dit que: “gràcies a elles podem gaudir d'una programació molt completa”

  D'altra banda, s'ha presentat el programa d'activitats de les Festes Patronals, que es desenvoluparan entre els dies 21 i 26 de juliol.

  Entre tota la programació, destaquen els jocs i castells unflables de la Festa de la Magdalena; la tradicional festa de la merengà dels “Lluïsos”; els castells aquàtics de les dones del Cor de Jesús i la festa de l'aigua organitzada per les parelles del Crist de l'Empar.

  A més, enguany se celebra el desé aniversari de la Mare de Deu, per la qual cosa, a diferència d'anys anteriors, es podrà gaudir de dos batucades i de la ja tradicional “party color”. Aida Perelló ha afegit que: “tot el que fem és perquè tot el poble i els festers puguen gaudir de nostres festes”.

  La Presidenta de la Junta de Districte de Beniopa Amparo Victoria Soler, ha conclòs agraint a les distintes associacions tot el treball que realitzen durant tot l'any per a fer possible aquestes festes.

  Pujar