Presència ‘grogueta’ en la Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell

• Maria Boscà va ser segona en Veteranes C. La cursa, dins del Circuit de la Marina, es va celebrar dissabte passat

• Ino Moreno i David Ferrairó van estar en l’ICAN Triatló d’Alacant, i Gema Canet i Raúl Espinosa completaren la Mitja Marató de Barcelona

MÉS FOTOS
Presència ‘grogueta’ en la Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell - (foto 2)

Una desena de corredors del Club d'Atletisme Safor Teika va estar dissabte passat en la Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell, la prova més exigent del Circuit de la Marina. Cal destacar el podi de Maria Boscà, segona en Veteranes C, i la cinquena plaça de Teresa Poquet, en la mateixa categoria. També van competir Jesús Gomar, Ferran Estruch, Ricardo Esteban, Joaquín Sesé, Rafa Tavallo, Valeria Moreno, José M. Metola i Charo Pérez.

D'altra banda, diumenge es va celebrar l'ICAN Triatló d'Alacant, prova de mitja distància (0,75 km de natació, 89,4 km de ciclisme i 21 km de carrera), on van estar Ino Moreno (4:26:26) i David Ferrairó (4:23:00). A més, també diumenge, finalitzaren la Mitja Marató de Barcelona Gema Canet (1.36.39) i Raúl Espinosa, amb 2.00.09.