elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Nacional de Gandia salva la vida a un bebé que estava inconscient i convulsionant

La Policia Nacional de Gandia salva la vida a un bebé que estava inconscient i convulsionant
  • Els agents no van dubtar a portar-lo directament a l'hospital i la seua ràpida actuació va evitar que el xiquet entrara en parada cardiorespiratòria

Uns minuts poden significar la diferència entre la vida i la mort. En aquest cas, la ràpida actuació de la Policia Nacional de Gandia va evitar que un bebé d'un any i mig que estava inconscient i convulsionant entrara en parada cardiorespiratòria. Finalment, el xiquet va aconseguir sobreviure.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la nit quan un agent de la Policia Nacional que va sortir de la comissaria de Gandia va veure com una mare s'acostava amb el seu fill als braços demanant auxili. L'agent va observar que el xiquet, de 19 mesos, estava convulsionant i va avisar ràpidament els companys per portar-lo directament a l'hospital amb un cotxe policial.

Durant el trajecte -en què el xiquet seguia convulsionant i en estat inconscient- l'agent li va fer diverses maniobres fins que va aconseguir que començara a plorar. El cotxe de la Policia a penes va tardar uns minuts a travessar Gandia per portar el xiquet fins a l'Hospital Sant Francesc de Borja, on va ser atès i va aconseguir sobreviure.

Des de la Comissaria Policial de Gandia expliquen que aquesta actuació forma part del seu treball, que el seu objectiu és moltes vegades el servei humanitari i que estan a la disposició de la ciutadania.

Pujar