Podis també per als atletes populars del C.C. El Garbí

Podis també per als atletes populars del C.C. El Garbí - (foto 2)
    Podis també per als atletes populars del C.C. El Garbí - (foto 3)
    Podis també per als atletes populars del C.C. El Garbí - (foto 4)
    Podis també per als atletes populars del C.C. El Garbí - (foto 5)
    Podis també per als atletes populars del C.C. El Garbí - (foto 6)
    Podis també per als atletes populars del C.C. El Garbí - (foto 7)
    Podis també per als atletes populars del C.C. El Garbí - (foto 8)

Aventura en Arnés (Tarragona) Ultra Estels del Sud, un nodrit grup de garberians es va desplaçar a aqueix idíl·lic entorn per a gaudir de la naturalesa, amb tres distàncies per a triar, 21km on Antonia i Ximo Mas van aconseguir podi; 65 km amb podi de Lorda i de José Vicente Máñez que domina tant l'asfalt com el Trail; i 105 km on tres atletes van gaudir més temps que ningú de la bellesa d'aqueix racó. Un cap de setmana inoblidable, companyonia, muntanya, riures i "FEM CLUB ", tant corredors com a acompanyants van fer pinya perquè aquests dies resultaren màgics.

En la cita de Teulada dins del Circuit de la Marina va fer podi Andrés Villanueva però cal destacar la massiva participació morada. Noemi Almada es va imposar a Alzira, en la Carrera contra l'Alzheimer, Natalia Campos es va marcar un important temps en la cursa de la Dóna de Sueca, Sagrario Bou i Víctor Nieto van córrer per a no ser agafats pel cotxe de Wings for Life, José Vcte Sempere va destacar en el Trail de Sumacàrcer i Mónica Cardete va aconseguir podi en el triatló Sprint de Tavernes.

I més prop de casa, en el II Correcan de Xeraco, Nuria Ballester va quedar desena de la general i segona de la seua categoria, i Mª Carmen Gómez en la posició 12 de la general i tercera de la seua categoria.

Un cap de setmana intens per als socis del C. C. el Garbí que novament deixen petjada i posen color en les carreres en les quals participen.